torstai 11. toukokuuta 2017

Viikon resepti: Kesäkurpitsapannu

Kesäkurpitsa on kiva viljeltävä, sillä siitä saa yleensä satoa yllin kyllin ellei liikaakin. Kesäkurpitsoja varten reseptejä on siis hyvä olla takataskussa enemmänkin, että ne saa tiukan paikan tullen upotettua johonkin. Tämä pannulla tehtävä kesäkurpitsapaistos sopii esim. broileripihvien kyytipojaksi.

Kesäkurpitsapannu

1 keskikokoinen kesäkurpitsa
2-3 tomaattia
1-2 puna- tai keltasipulia
1 pkt fetajuustoa
öljyä
suolaa
mustapippuria

1. Pilko kesäkurpitsa ja punasipuli lohkoiksi
2. Lisää pannulle loraus öljyä sekä kesäkurpitsa ja sipuli ja anna paistua noin 10 minuuttia
3. Kuutioi fetajuusto ja lohko tomaatit ja lisää pannulle
4. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja anna muhia vielä n. 10 minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes fetajuusto on sulanut ja muuttunut kastikemaiseksi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti