keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Viikon resepti: Punajuuri-vuohenjuustopaistos

Viikon reseptinä on yksinkertainen, mutta ah-niin-maukas punajuuri-vuohenjuustopaistos. Tämä on yksi niistä ruoista, joiden takia palstalleni on tulossa punajuuripenkki.

Punajuuri-vuohenjuustopaistos

4-5 raakaa punajuurta
180 g (1 pkt) vuohenjuustoa
suolaa
mustapippuria

1. Kuori ja viipaloi punajuuret
2. Rasvaa laakea paistovuoka ja lado punajuuriviipaleet vuokaan limittäin toistensa kanssa
3. Mausta suolalla ja pippurilla
4. Paista 200 asteessa 30min
5. Viipaloi vuohenjuusto, ota paistos uunista ja lado vuohenjuustot punajuurien päälle
6. Paista vielä 20min, kunnes vuohenjuustot saavat vähän väriä
7. Tarjoa esim. jauhelihapihvien kanssa






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti