perjantai 16. elokuuta 2019

Espanjalainen munakas

Keittiövälineistö sai täydennystä valurautapannusta, ja päätin kokeilla espanjalaisen munakkaan valmistusta tällä halkaisijaltaan pienehköllä (17cm) pannulla.

Espanjalainen munakas 

1 sipuli
3 raakaa perunaa
4 kananmunaa
1 tl suolaa
mustapippuria
2 rkl oliiviöljyä

1. Kuori perunat ja silppua ne pieneksi esim. sipulileikkurilla, samoin kuin sipulikin.
2. Sekoita peruna ja sipuli kananmunien kanssa ja mausta suolalla ja pippurilla.
3. Kuumenna öljy valurautapannussa ja lisää munakasmassa pannulle.
4. Vähennä lämpöä (esim. kolmoselle) ja anna hautua n. 10min. Käännä munakas lautasen avulla toisin päin. Paista toiset 10min.
5. Nauti joko sellaisenaan tai esim. barbeque-kastikkeella maustettuna.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti