tiistai 5. helmikuuta 2019

Kasvis-fetajuustopihvit uunissa

Pakastimen aarteista syntyi vähähiilarisemmat kasvispihvit. Tekemiseen voi käyttää tavallisiakin vehnäjauhoja, mutta kun mantelijauhoa sattui olemaan, niin käytin sitä. Hyviä, jännän makeahkoja pihvejä tuli!

Kasvis-fetajuustopihvit uunissa (15 kpl)

200g lantturaastetta (pakaste)
200g palsternakkasosetta (pakaste)
250g porkkanarouhetta (pakaste)
3 sipulia
4 kananmunaa
1,5dl mantelijauhoa
200g Apetina-fetajuustoa
2tl suolaa
1tl timjamia
ripaus juustokuminaa

1. Pilko sipulit pieniksi ja fetajuusto kuutioiksi.
2. Sekoita ainekset keskenään.
3. Nostele leivinpaperilla päällystetylle pellille kasoja ja tasoita pihvin muotoon.
4. Paista 200C noin 20min, kunnes saavat vähän väriä.

Tarjoile vaikkapa versojen ja tonnikalapullien kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti